Změna jazyka :

Francouzský start-up Cook-e vyvinul robotickou kuchyni, která dokáže samostatně připravovat jídlo. Důvod? Mnoho restauratérů se denně potýká s důsledky nedostatku personálu. Někteří podnikatelé jsou odpovídajícím způsobem napjatí ohledně budoucnosti. Zůstane kuchyně v určitém okamžiku studená? Ne, o tom je přesvědčena společnost Cook-e. Francouzská společnost našla způsob, jak ulevit restauracím v době nedostatku kvalifikovaných pracovních sil. Bez dalších okolků převezme těžkou práci robotická kuchyně. Díky automatizaci jednoduchých úkonů a snížení souvisejících nákladů mohou majitelé restaurací investovat více kapitálu do surovin a nabízet lepší pokrmy.
Jak ale vařit bez personálu? To a mnohem více o zajímavém projektu společnosti Cook-e se dozvíte na této stránce:
Osobne:
Pondelí až pátek od 7:00 do 20:00.
Sobota od 8:00 do 12:00.
Online:
24h